ayvalık koro festivali

ayvalık koro festivali

4-9 eylül 2018 tarihlerinde ayvalıkta koro festivali düzenleniyor... ayvalık koro festivali...

türkiyenin en yeni koro festivali olan uluslararası ayvalık koro festivali, başak doğan koordinatörlüğünde chromas korosu tarafından düzenleniyor... kurulduğu günden bugüne müziğin bütünleştirici gücüyle kültürler arası köprüler kurmayı hedefleyen chromas bu festivalle bütün dünyadan yüzlerce şarkı söyleyen insanı egenin incisi ayvalık'ta buluşturacak...

program

açılıs töreni
04.09.2018, 20.00 ayvalık amfitiyatro

koro konserleri
05-06-07.09.2018 çeşitli mekanlar

sokak konserleri
05-06-07-08.09.2018 ayvalık şehir merkezi

atölyeler
05-06-07-08.09.2018 çeşitli mekanlar

kapanıs töreni
08.09.2018, 20.00 ayvalık amfitiyatro

www.ayvalikkoro.com

avrupa’da gelenekselleşen uluslararası koro festivallerine bir yenisi ekleniyor. yüzlerce koro tutkununu müziğin birleştirici gücüyle bir araya getirecek ayvalık koro festivali 4 - 9 eylül 2018’de!

kutsal zeytin ağaçlarıyla çevrili her köşesinden denize ve dünyaya ulaşan, binlerce yıl pek çok medeniyete ev sahipliği yapan ege’nin incisi; ayvalık koro festivali'yle çeşitli kültürleri yeniden bir araya getirecek. doğanın ürünü müzik bu festivalde bir başka olacak!

ayvalık dünyanın dört bir yanından katılımcılara, korolara, uzman atölye şeflerine ve bestecilere ev sahipliği yapacak. beş gün sürecek bu çok sesli müzik serüveni farklı milletlerden yüzlerce koristi unesco dünya mirası listesi adayı ayvalık’ta bir araya getirecek!

ayvalık koro festivali katılımcıları bu festivalde alanlarında uzman şeflerle buluşacak. avrupa’dan gelecek sürpriz isimlerin atölyelerine katılabilecek ve atölye konserlerinde çeşitli korolardan koristlerle birlikte beş gün boyunca şarkı söylemenin keyfine varacak.

yüzlerce festival katılımcısı her akşam ayvalık amfi tiyatrosu’nda bir araya gelip aynı anda şarkı söylemenin iyileştirici gücünü deneyimleyecek. farklı ülkelerden gelen koroların konserlerini izleyebilecek ve çeşitli kültürlerle tanışabilecek. müzik bu yaz ayvalık'ta birleştirecek!

El Ultimo Cafe | Chromas Choir, Kadıköy Yeldeğirmeni

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Popüler Yayınlar